Kedves Látogató,

Tájékoztatni szeretnénk, hogy az áruellátás jelenlegi bizonytalansága miatt a Pasta D'oro tészták helyett

Civita tésztát tudunk küldeni a ,,normál állapotok’’ visszajöveteléig.

Megértését köszönjük!

 

Pozsonyi Szemek

Hozzávalók:

Töltelék mákos:

Töltelék diós:

Kenéshez:

Elkészítése:

A töltelékeket elkészítjük( forró tejjel keverjük el az alkotó elemeket). A lisztet elmorzsoljuk a cukorral és a margarinnal, hozzáadjuk a tojást az élesztős tejet és a sót. A tésztát  összeállítjuk és diónyi tésztákat gombócozunk belőle .Ujjunkkal mélyedést készítünk a tésztákba és a töltelékkel megtöltjük, tojás sárgával megkenjük a tésztát, kelesztjük , 180Cra előmelegített sütőben készre sütjük. Porcukorral meghinthetjük.