Kedves Látogató,

Tájékoztatni szeretnénk, hogy az áruellátás jelenlegi bizonytalansága miatt a Pasta D'oro tészták helyett

Civita tésztát tudunk küldeni a ,,normál állapotok’’ visszajöveteléig.

Megértését köszönjük!

 

Padlizsánkrémes Kifli

Hozzávalók:

Padlizsán krém:

Elkészítése:

A padlizsánt megmossuk, megszurkáljuk és 180C-on rácosodásig sütjük, a sütőből kiszedjük fóliával letakarjuk,leszedjük a lila  héját, zsíron megsütjük a hagymát, a fokhagymát csak picit megfuttatjuk. Mindent beleteszünk az aprítóba a petrezselyem zöldet, fűszereket, mustárt és majonézt is ( 1-1 evőkanálnyi ), sót borsot ízlés szerint. A padlizsán eléggé semleges ízű ezért bátran lehet  fűszerezni.