Kedves Látogató,

Tájékoztatni szeretnénk, hogy az áruellátás jelenlegi bizonytalansága miatt a Pasta D'oro tészták helyett

Civita tésztát tudunk küldeni a ,,normál állapotok’’ visszajöveteléig.

Megértését köszönjük!

 

Nyári madártej szelet

(20x30cm-es tepsi)

Hozzávalók:

 Tetejére

Elkészítése :

Vízben megfőzzük a vanília pudingot , kihűtjük, a Megle növényi tejszínt felverjük és óvatosan a vanília pudinghoz keverjük .A tepsibe sorba leteszünk egy réteg keksz réteget, rákenjük a krém felét, majd újabb keksz réteget teszünk a tepsibe és a krém másik felét rá simítjuk , majd a maradék kekszet rátesszük a krémre. A csokit az olajjal elkeverjük és megolvasztjuk, rá öntjük a kekszre 5-6 órát pihentetjük és szeleteljük.