Kedves Látogató,

Tájékoztatni szeretnénk, hogy az áruellátás jelenlegi bizonytalansága miatt a Pasta D'oro tészták helyett

Civita tésztát tudunk küldeni a ,,normál állapotok’’ visszajöveteléig.

Megértését köszönjük!

 

Knédli

 

Hozzávalók:

 

Elkészítése:

A tészta hozzávalóiból elkészítjük a kissé lágy, de még formázható tésztát.

Alaposan  lisztezett gyúró lapra borítjuk és 4 részre osztjuk a tésztákat.

Egyenként nagyon vékonyra nyújtjuk, megkenjük kacsa zsírral, ráhintünk 1 teás kanál rizsdarát, feltekerjük majd csiga vonalban feltekerjük, egy cserép tálat alaposan kizsírozunk  és a csigákat egymás mellé tesszük, kelesztjük, a cserép edénybe közvetlenül a sütés előtt 1,5 dl sós vizet öntünk, ráhelyezzük az edény tetejét és 165 C-on kb 45 percig sütjük, majd az edény teteje nélkül pirosra sütjük.   (Tartalmas leves mellé lehet kenyér helyett fogyasztani .)