Kapros sajtos palacsinta

Gluténmentes

Hozzávalók a tésztához:

  • 100g Mester palacsintapor
  • 100g tej
  • 25g vaj
  • 50g reszelt sajt
  • 1 tojás
  • 1csokor kapor
  • 1gerezd fokhagyma
  • csipet sütőpor

Töltelékhez:

  • 200g tejföl
  • nagy csipet só
  • őrölt bors
  • 75g reszelt sajt

Sütéshez:

  • 1 evőkanál olaj

Elkészítése:

A kaprot apróra vágjuk, a sajtot lereszeljük, a vajat megolvasztjuk. A tojást, tejet, palacsinta port, sütőport és simára keverjük, hozzáadjuk a kaprot az olvasztott vajat, apróra vágott fokhagymát és a sajtot, simára keverjük és megsütjük a palacsintákat.  A szokásosnál vastagabb palacsinták lesznek. A tölteléket elkészítjük és megtöltjük a palacsintákat.