Kedves Látogató,

Tájékoztatni szeretnénk, hogy az áruellátás jelenlegi bizonytalansága miatt a Pasta D'oro tészták helyett

Civita tésztát tudunk küldeni a ,,normál állapotok’’ visszajöveteléig.

Megértését köszönjük!

 

Kakaós Rózsa

Hozzávaló a tésztához:

Hozzávaló a töltelékhez:

Elkészítés:

A tészta hozzávalóiból egy lágy, de nyújtható kelt tésztát készítünk. 5 részre osztjuk.

Ezután kinyújtjuk kb. 25-30 cm hosszú téglalap formára (vagy ahogy sikerül) megkenjük vajjal, megszórjuk a kakaós cukorral és feltekerjük, mint egy bejglit.

A kis kígyócskákat hosszában félbe vágjuk, és a két felét összecsavarjuk, majd rózsát, vagy akár karikát kerekítünk belőle, sütőpapírral bélelt tepsire tesszük, kelesztjük, kb. fél órát .180 C-ra elő melegített a sütőben készre sütjük, sütés előtt a maradék vajat csurgassuk rá a rózsákra.

Amikor pirosodni kezd vaníliás tejjel locsoljuk meg. Készre sütjük.