Kedves Látogató,

Tájékoztatni szeretnénk, hogy az áruellátás jelenlegi bizonytalansága miatt a Pasta D'oro tészták helyett

Civita tésztát tudunk küldeni a ,,normál állapotok’’ visszajöveteléig.

Megértését köszönjük!

 

Kakaós csavart csiga

Hozzávalók:

Kakaós krém:

Elkészítése:

A tészta hozzávalóiból elkészítjük a tésztát. A folyadékot óvatosan adagoljuk.
Két részre osztjuk és 5mm vastagra nyújtjuk.

Megkenjük a kakaós krémmel, a tészta másik felét is kinyújtjuk, ráhelyezzük a krémre, majd kb. 2 cm –es csíkokat vágunk a tésztából, egy-egy csíkot kicsit megtekerünk, majd feltekerjük csiga alakban, sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, tetejét tojás sárgával megkenjük, kelesztjük, majd 180C-ra előmelegített sütőben készre sütjük.