Húsos-Palacsinta

Hozzávalók:

Töltelék:

Tetejére:

Elkészítése:

A palacsinta tészta hozzávalóiból elkészítjük  a tésztát, 30 percig állni hagyjuk, majd mindkét oldalát palacsinta sütőben megsütjük.
A zsírt felforrósítjuk, a kockára vágott vöröshagymát megdinszteljük, majd a darált húst is rátesszük, fehéredésig pirítjuk, fűszerezzük, annyi vizet öntünk rá, hogy pont éppen ellepje, puhára főzzük.
A palacsintákat megtöltjük, feltekerjük, egy edénybe szépen sorba rendezzük.
A  sajt felét belereszeljük a tejfölbe, sózzuk, borsozzuk és a palacsintára simítjuk a felét, újabb réteg töltött palacsintára rákenjük a maradék sajtos tejfölt és a maradék reszelt sajtot rászórjuk, és 180°C-on pirosra sütjük.