Kedves Látogató,

Tájékoztatni szeretnénk, hogy az áruellátás jelenlegi bizonytalansága miatt a Pasta D'oro tészták helyett

Civita tésztát tudunk küldeni a ,,normál állapotok’’ visszajöveteléig.

Megértését köszönjük!

 

Gesztenyés babapiskótás szelet

Hozzávalók:

Krémhez:

Tetejére

  Elkészítése:

A kekszet összetörjük és összekeverjük a gesztenye masszával, cukorral, rum aromával a masszát gáz tepsibe simítjuk, a tejben megfőzzük a pudingot, kihűtjük, hozzákeverjük a kihabosított margarinos cukrot, a fele krémet rásimítjuk a gesztenyés rétegre.
A babapiskótát rumos tejbe mártjuk és a krémre soroljuk, majd rátesszük a krém másik felét, felvert tejszínhabot teszünk  a süti tetejére, tálalásig hűtőben tartjuk.