Kedves Látogató,

Tájékoztatni szeretnénk, hogy az áruellátás jelenlegi bizonytalansága miatt a Pasta D'oro tészták helyett

Civita tésztát tudunk küldeni a ,,normál állapotok’’ visszajöveteléig.

Megértését köszönjük!

 

Elefántkönnycsepp

Hozzávalók:

Krémhez:

Csoki máz:

 Elkészítése:

A Keksz felét összetörjük és a puha vajjal kakaóval kikeverjük ízlés szerinti porcukrot adunk hozzá. A pudingot megfőzzük a tejben, kihűtjük és a vajat, a cukrot, vanília cukrot hozzáadjuk, simára keverjük .Az őzgerinc formát bevizezzük és folpackkal kibéleljük, a kekszes tölteléket belenyomkodjuk a formába úgy hogy középe mélyedés maradjon, a krém felét beletesszük a formába a banánt egészben beletesszük a krém tetejére a maradék krémmel megtöltjük az őzgerinc formát és a tetejét keksszel kirakjuk, hűtőszekrénybe tesszük  egy éjszakára, elkészítjük a csoki mázat ( mindent összeforralunk) . Az őzgerinc formából kiborítjuk a sütit tetejét bevonjuk a mázzal ,megvárjuk , hogy a csoki megdermedjen  és máris szeletelhető