Ekler Fánk

Hozzávalók:

Krémhez:

csoki máz:

A vizet és a zsírt felforraljuk és belekeverjük a lisztet és addig főzzük /reszteljük /amíg nagyjából egybeálló tésztát kapunk.
Levesszük a tűzről és egyesével beledolgozzuk a tojásokat robotgép segítségével . Habzsákból  egyforma  hosszúságú csíkokat  nyomunk a sütőlapra . A sütőnek forrónak kell, hogy legyen.
A fánkokat sütés előtt alaposan meghintjük hideg vízzel. Sütés 175 fokon történik a nagyságtól függően az idő 30-45 perc.

NAGYON FONTOS NEM SZABAD KINYITNI A SÜTŐ AJTAJÁT.

Közben elkészítjük a krémet. A pudingot megfőzzük ,amint kihűlt a felvert tejszínhabot  a pudinghoz keverünk .
A fánkokat elvágjuk kettőbe habzsákból betöltjük a fánkokat , a fánk tetőket olvasztott csokiba mártjuk és a krémre helyezzük.