Kedves Diétázó!

Októberben Házi kenyérlisztünk és Galuskaporunk 10% kedvezménnyel kapható!

Csokis sajttorta

Hozzávalók:

Tésztához:

Az 1. krémhez:

A 2. krémhez:

Elkészítése:
A tészta összetevőit összemorzsoljuk és belenyomkodjuk egy csatos tortaformába. 170oC-on 10 percig sütjük, majd kihűtjük. Közben elkészítjük a krémet. Mindkét krémet vízgőz felett sűrűre főzzük a Mascarpone, a tejszín és a habrögzítő kivételével. A tejszínhabot egyszerre is felverhetjük, majd elfelezzük a két krémbe. A Mascarponét is óvatosan beleforgatjuk a krémekbe. A csatos formába egyszerre öntjük a két krémet, majd kanállal márványosra keverjük. 4-6 órára hűtőszekrénybe tesszük, utána szeletelhető. /Szeletelés előtt tegyük 1 óra hosszát fagyasztóba!/.

Csokis sajttorta