Banános-Vaníliás Palacsinta (dióval szórva)

Gluténmentes

Tészta:

  • 200 g Mester palacsintapor
  • 450 ml szóda
  • 2 tojás
  • 2 evőkanál étolaj a tésztába, (esetleg plusz olaj a sütéshez) 

Töltelék:

  • 45 g Mester vanília puding
  • 500 ml tej
  • ízlés szerinti cukor
  • 100 g darált dió
  • ízlés szerinti cukor
  • 5db banán

Elkészítése:

A palacsinta tészta hozzávalóiból elkészítjük  a tésztát 30 percig állni hagyjuk, majd mindkét oldalát palacsinta sütőben megsütjük.

A vanília pudingot megfőzzük a tejben, cukorral ízesítjük.

A palacsinták összeállítása : A palacsinta tésztára rákenjük a pudingot,rászórunk darált diót, banánt és feltekerjük, aki nagyon édes szájú még meg is szórhatja cukros darált dióval.