süteményliszt 1kg kicsi

JÚNIUSI AKCIÓ

Gyümölcssaláta

Jó napot kívánok, Mester Miklós a nevem és egészséges és finom ételekről írok Neked.
Ízesítsük ételeinket, ízesítsük ételeinkkel életünket!

Véget értek a szép, meleg napok, itt van az ősz és itt van a náthaszezon. Ezt a TV-ben látható csodaszerek reklámjaiból is megtudhatjuk. Mivel egy alapos nátha minimum 10ezer Ft kiadást jelent, nézzük, hogyan tudnánk ezt az összeget megspórolni.
A nátha mindig a nyálkahártyák lehülésével és kiszáradásával kezdődik.
Itt is a legjobb a megelőzés, ősszel és télen a kabát mellett hordjunk sálat is. Fogyasszunk sok folyadékot, főzzünk teát, porciózzuk ki műanyag flakonba, így pontosan tudjuk, hogy mennyi folyadékot iszunk meg.

Segítsük szervezetünket egy finom gyümölcssaláta elfogyasztásával:

Kockázzunk fel egy almát, persze a magháza nélkül. Vágjunk össze bármilyen más gyümölcsöt, pl. narancsot, kivit. Az egészet tegyük egy fedeles műanyag tálba vagy dobozba.
Szórjunk rá késhegynyi fahéjat, adhatunk hozzá pici gyömbért is, mindkettő finom és melegítő hatású. Adjunk hozzá C vitamint tabletta vagy por formában, de legyen legalább 1gramm hatóanyag tartalmú és a végén tegyünk rá két evőkanál mézet. Tegyük be a dobozt a hűtőbe egy éjszakára. Reggelre a méz feloldódik a gyümölcs levében és elkészült a kellemes, egészségvédő, náthaellenes gyümölcssalátánk.
Jó étvágyat!

Segítünk egészségesebbnek lenni!