NOVEMBERI ÉS
DECEMBERI TRIPLA
AKCIÓNK:

10 % kedvezménnyel
vásárolható meg:  

-Mester Kelt Tészta Liszt
-Mester Süteményliszt
-Mester Méz Ízű Süteményliszt

Pályázat

Elkötelezett hívei vagyunk a MINŐSÉGnek.

Nagyon komolyan gondoljuk, hogy diétát csak jóízűen fogyasztott finom élelmiszerekkel lehet jól betartani. Ha valamit fogcsikorgatva kell enni, hogy "pocsék, de nekem ezt muszáj", ez hosszú távon nem vezet jóra.

Ezért is örültünk, amikor a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség által kiírt Innovációs pályázat megjelent, úgy éreztük, ezt ránk szabták.

Egy nagy csomó követelménynek kellett megfelelni, kőkemény meló következett. A pályázati dokumentációnk végül 4cm vastag lett, beadtuk.

Nagyon örültünk, amikor megkaptuk az értesítést: Nyertünk.

A " Kovászolási technológia kifejlesztése és bevezetése a gluténmentes termékek gyártásában" című pályázatunkat elfogadták, ezt a 

GOP-1.1.1.-11-2012-0130 számon nyilvántartásba vették, elkezdhettük a munkát.

Joggal kérdezheted, mi a jó nekem ebben?

A jelen pillanatban még semmi. De szó szerint éjjel-nappal dolgozunk, hogy a kenyér még puhább legyen, a kalács foszlós, a zsemle rugalmas és minden pékáru sokkal finomabb, mint amit jelenleg fogyasztasz. Nem rossz a mostani kenyerünk sem, de mindig jobbat és jobbat kell készíteni. Hála az Új Széchényi Tervnek, most megvan rá a pénz, részünkről megvan az akarat és a pékségünk már megszerezte azt a rutint és tudást, amivel meg tudjuk csinálni.

Nézz körül az interneten, ki van még rajtunk kívül, aki 99 232 857 Ft-ot, azaz kilencvenkilenc-millió-kettőszázharminckettő-ezer-nyolcszázötvenhét forintot költ arra, hogy még jobb legyen a kenyere?

 Sajtóközlemény