NOVEMBERI ÉS
DECEMBERI TRIPLA
AKCIÓNK:

10 % kedvezménnyel
vásárolható meg:  

-Mester Kelt Tészta Liszt
-Mester Süteményliszt
-Mester Méz Ízű Süteményliszt

Mérési rendszer

Itt találhatók az általunk készített különböző élelmiszerekből mért glutén mérési eredmények, amelyek mindegyike alacsonyabb, mint a 20mg/kg határérték. 

Miért fontos ez nekünk?

- Mert felelősséggel tartozunk a Ti egészségetekért.
- Mert mi az arcunkat adjuk az ennivaló mellé.
- Mert a mi gyerekünk is ezt eszi.

Mi kizárólag gluténmentes élelmiszereket készítünk és az egész üzemünk és pékségünk gluténmentes és szójamentes.

A méréseket az Éves Ellenőrzési Terv alapján folyamatosan végeztetjük a békéscsabai Food Analytica Kft.-vel, időszakonként más laborokkal is. A mintavételt a Food Analytica Kft. képviselője végzi, a minőségmegőrzési idő alapján meghatározott, éppen lecsomagolt tételekből, emiatt akkreditált mintavételre nincs szükség. Az akkreditált mintavétel azoknál a cégeknél fontos, ahol a gyártást külső alvállalkozó végzi, de nekünk saját gyártó üzemünk van, itt a folyamatos mintavétel nagyobb biztonságot jelent.

Az üzembe beérkező anyagokat a Kockázatelemzési Terv szerint glutén ellenőrző gyorsteszttel vizsgáljuk meg. A tesztet a Römer labs nevű cégtől vásároljuk. A magas kockázatú alapanyagok csak az ellenőrzés után használhatóak fel.

Üzemünket  a  Bács-Kiskun  Megyei  Mg.  Szakigazgatási  Hivatal  Élelmiszerlánc-biztonsági  és Állategészségügyi  Igazgatósága  nyilvántartásba  vette  a  02  1138  számon. Termékeink a megbízhatóságot növelő HACCP rendszer segítségével készülnek, amit külső céggel évente akkreditáltatunk.